Delegatia Baroului Israel la Bucuresti

În perioada 19 – 21 Iunie 2017, Baroul București a primit distinsa delegație a avocaților din Baroul Israel la care s-au alăturat și reprezentanți ai corpului magistraților din Israel.

Delegația a fost însoțită de către reprezentanți ai Baroului București printre care și Președintele SAB, avocat Bârdan – Raine Danny Gabriel, la Curtea Constituțională a României, Palatul Parlamentului și Palatul de Justiție din București. De asemenea, delegația a fost plăcut impresionată de prezența domnului avocat Dan Vlădescu în cadrul vizitei de la Banca Națională a României.

În partea finală s-a organizat de către Baroul București o masă rotundă prezidată de către Decanul Baroului București, avocat dr. Ion Dragne care a prezentat un mesaj de bun venit delegației Baroului Israel. De asemenea, în cadrul acestui eveniment Președintele Uniunii Naționale a Barourilor din România, avocat dr. Gheorghe Florea, a prezentat un mesaj de apreciere a modului de organizare și funcționare al Baroului Israel.

Delegații Baroului Israel au fost încântați de implicarea Baroului București, de prezența colegilor avocați din București pe toata durata vizitei și mai cu seamă de interesul reciproc manifestat de către toți avocații prezenți în ceea ce privește schimbul de experiență în domeniul juridic.